Ex-Something (2/4)

Na de (on)nodige woorden met elkaar gewisseld te hebben, kijken we elkaar net iets te lang en intens aan. Nog voor ik het kan beseffen drukt hij zijn natte naakte lijf tegen het mijne. En met een snelle beweging plaatst hij een hand in mijn nek om onze gezichten naar elkaar te brengen. Jezus, wat kan hij lekker zoenen. Voor het gemak was ik dat even vergeten. Enkele minuten lang lijkt er niet anders te bestaan dan onze lippen op elkaar. Onze tongen die elkaar zachtjes strelen. En het warme water. Bijgekomen uit onze trance, besluiten we onder de douche vandaan te stappen en de warmte in het bed op te zoeken. Heel klungelig staan we in mijn smalle badkamer ons samen af te drogen. Voordat hij mijn hand vast pakt en naar het bed begeleid.

Plan in uitvoering

Ondanks dat ik vele eerdere geile momenten met deze man heb gedeeld, moet ik eerlijk toegeven dat ik een beetje zenuwachtig ben. Misschien komt het door de acht maanden intermezzo. Of door het feit dat ik lang last heb gehad van de scheiding van onze wegen. Maar goed, terug naar het nu. Hij duwt me op het bed, commandeert mij vervolgens om op de rand te gaan zitten en gaat dan zelf op de (voorverwarmde) vloer voor mij zitten. “Was dit wat je in gedachten had?” vraagt hij. Terwijl hij zachtjes mijn knieën uit elkaar duwt en de binnenkant van mijn dijen aanraakt. Ik pak zijn hoofd vast en voel zijn natte haren onder mijn vingers. Kort neem ik een moment om hier zachtjes om te lachen. Ik snap nu wel dat hij een succesvol bedrijf heeft. Een plan tot uitvoering brengen, dat kan hij namelijk wel.

Ik begeleid zijn hoofd naar mijn warmste en inmiddels natste plekje. Hij beweegt zijn handen van mijn bovenbenen naar mijn billen en trekt me iets dichter naar de rand van het bed. En zijn gezicht. “Oh, fuck,” weet ik nog uit te brengen terwijl ik hem zijn gang laat gaan en zelf steun in het matras zoek. Dat deze man een kunstenaar met zijn tong is, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Mid-kreun stopt hij en kijkt me aan met zijn helder groen/blauwe ogen. “Wat ben jij geil, zeg,” brengt hij uit. Omdat ik een awkward persoon ben, weet ik niet zo goed hoe ik hierop moet reageren. En duw zijn hoofd weer tussen mijn benen. Ik voel dat hij dit gebaar wel kan waarderen en even een tandje bijzet, om mij naar een hoogtepunt te brengen. Veel is daar niet voor nodig, want in de komende paar minuten voel ik de geilheid van mijn tenen tot mijn kruin schieten. Onder het genot van een lange luide kreun, kom ik klaar.

Het getril

Terwijl ik met naschokken op bed lig en moet lachen, komt hij naast mij liggen. Hij zoent me en zegt: “Je smaakt heerlijk.” Fuck, de geilheid is meteen weer aangewakkerd. Hij besluit een sigaretje te roken bij het raam en ik ga als een koala achter hem zitten. Ondertussen zoek ik met mijn tong langzaam een weg van zijn schouder naar zijn oorlel. Ik zie hoe hij hard wordt en glij dan langzaam met mijn hand van zijn buik naar beneden. Gedurende dit zeer serene, maar opwindende, moment hoor ik continu een getril. Ondanks dat speeltjes een leuke toevoeging kunnen zijn, is dit getril afkomstig van zijn mobiele telefoon.

In het begin was het makkelijk te negeren. Maar nadat er voor een zevende keer werd gebeld, verzoek ik hem vriendelijk (doch dringend) de telefoon op te nemen. Als er iemand zo vaak belt, moet het wel belangrijk zijn. Ik hoor hoe hij geïrriteerd de telefoon opneemt. En door het volume van zijn toestel hoor ik hoe een mannelijke stem aan de andere kant van de lijn ook niet al te blij is met mijn ex-something . “Oh shit, ben je er nú al? Is het al zó laat? Ja, ik ben in de Pijp. Wacht anders daar, ik kom nu naar je toe,” hoor ik hem zeggen. Nou, lekker dan. Ik had een nacht vol wilde seks en meerdere orgasmes (voor beiden) verwacht.

Terwijl ik in mijn bed, onder de dekens, toe kijk hoe mijn ex-something zijn kleren aantrekt, en zich mentaal voorbereid op het bizar koude weer buiten. Baal ik een beetje van het bestaan van mobiele telefoons. Hij komt naast het bed staan en laat zich, aangekleed en wel, met zijn volle gewicht op me vallen. “Ik wil helemaal niet weg, blijf liever hier,” fluistert hij in mijn oor. Waarop ik vrij weinig te zeggen heb en hem vertel dat ik de deur wel voor hem zal openen. Want: ingewikkeld slot. Het contrast van mijn naakte lijf en zijn winterse outfit hadden voor een mooie foto gezorgd. Terwijl ik hem gedag zoen in de deuropening, zegt hij: “Ik ben nog niet klaar met jou! Wordt vervolg.” Ik kijk toe hoe hij door de gang naar het trappenhuis loopt. Het enige dat er achter blijft zijn de blikjes bier, de geur van zijn parfum op mijn kussens en mijn geilheid.

Wordt vervolgd.

Dit verhaal verscheen eerder op Glamour.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s