Ex-Something (4/4)

Plots staat hij op, schakelt de televisie uit en commandeert me om de slaapkamer in te gaan. “Ja, baas”, zeg ik en kleed me gaandeweg alvast gedeeltelijk uit.

Half nakend loop ik de slaapkamer in waar de temperatuur ongeveer gelijk is aan de buitentemperatuur. Jezus, man. Dit is toch nergens goed voor. Binnen de kortste keren lig ik in mijn ondergoed te rillen onder de dekens in de hoop dat ik het ooit nog warm zal krijgen. Mijn ex-something loopt de slaapkamer in, doet de balkondeur dicht, zet een muziekje aan en stapt dan slechts gekleed in helemaal niks het bed in. “Stel je niet zo aan”, zegt hij zodra hij door heeft dat ik liggen te rillen van de kou en trekt me naar zich toe. Ik ga op mijn zij liggen en leg mijn been over zijn kruis heen. Op deze manier kan ik makkelijk mijn hoofd in zijn nek begraven en langzaam begin ik hem daar te kussen.

Met het puntje van mijn tong zoek ik een weg naar zijn oorlel, terwijl ik zachtjes in zijn oor kreun hoor ik zijn ademhaling verzwaren. En onder mijn been voel ik zijn pik stijf worden. Ik heb echt zin om hem in mijn mond te nemen en fluister dit kleine geheimpje in zijn oor. Hij raakt iets voelbaarder opgewonden bij het aanhoren van mijn plan, maar is nog niet klaar om zich over te geven en in een milliseconde lig ik op mijn rug met hem bovenop me. Zijn lichaam op het mijne voelt zo natuurlijk, dat ik amper kan geloven dat er weken voorbij zijn gegaan zonder dit gevoeld te hebben. Ondanks de duisternis in de ruimte zoeken onze ogen elkaar en voor een klein moment doen we niets behalve elkaar aankijken om ons vervolgens te storten op de orde van de nacht. Ik spreid mijn benen om deze rond zijn middel te klemmen. Hij houdt zich momenteel voornamelijk bezig met het kussen van mijn gezicht en zakt vervolgens af van mijn nek naar mijn tepels. Langzaam kneed hij mijn borsten terwijl hij mijn linker tepel gulzig in zijn mond neemt; de spanning die ik daarbij voel schiet door tot in mijn lagere regionen.

Terwijl zijn ene hand op mijn borst blijft plakken, zoekt hij met zijn andere hand een weg naar mijn kont en trekt deze dicht tegen zich aan. Tussen mijn benen voel ik zijn pik nog iets harder worden en voel hoe zijn lichaam zich los maakt van het mijne om langzaam maar zeker stukje bij beetje naar beneden te schuiven. Ik weet waar hij naartoe onderweg is en kan bijna niet wachten. In zijn afdaling neemt hij het inmiddels vochtig geworden stukje stof dat ons in de weg staat mee. Ik voel de koude lucht van de ruimte op mijn lichaam neerdwarrelen en er schiet weer een rilling over mijn rug. Gelukkig heeft mijn ex-something dit ook door en duikt vervolgens onder het dekbed om het resterende stuk op mijn borst te leggen.

Met zijn tong spelt hij keer op keer het alfabet tussen mijn benen, maar de twee letters die ik kan onthouden zijn de “a” en “o”. Wellicht omdat dit het enige is dat ik momenteel kan uitbrengen. Ondanks dat zijn mond het meeste werk doet, voel ik zijn handen over mijn dijen naar mijn heupen glijden waar hij me stevig vast pakt en nog dichter naar zijn gezicht toe trekt. Hij heeft er zin in en wie ben ik om hem dan tegen te houden? Ik lig achterover, trek de deken van mijn, inmiddels verhitte, lijf en ga met mijn handen door zijn haar. Ondanks dat zijn gezicht zich op een perfecte plek bevindt, wil ik hem zien. Het lijkt alsof hij mijn gedachte leest, want op dat moment komt hij omhoog en zoent me. Langzaam, diep, geil.

Voor enkele daaropvolgende minuten laat hij zijn volle gewicht op mij rusten en ik raak lichtelijk geëmotioneerd. De momenten die we nu samen meemaken zijn ongecompliceerd, zeer vertrouwd en geil. “I couldn’t help but wonder..” of dit de laatste keer zou zijn dat we in deze vorm van elkaar zouden genieten. De man die mij weer deed geloven in liefde, was dezelfde man die mijn hart in een miljoen stukjes brak en momenteel bovenop mij ligt. Het voelt als een mengelmoes aan emoties waarover ik de controle kwijt ben. Het was tijd om de touwtjes weer in eigen handen te nemen, dus duw ik het hoofd van mijn ex-something nog even naar beneden, tussen mijn benen. Wie weet wat de toekomst zal brengen, maar voor nu verwacht ik als vriendelijke send off into the world nog een aantal goeie orgasmes between ex-somethings.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s