seks.

Ik sta voor de deur en ondanks dat ik een beetje zenuwachtig ben druk ik vastberaden de knop van de deurbel in. In gedachten zie ik voor me hoe hij opstaat en naar de intercom loopt om de deur te openen. Enkele minuten later stap ik de woonkamer binnen en zie dat hij in de tussentijd weer plaats hebt genomen op de bank. Ik ga met mijn jas aan op zijn schoot zitten en we kijken elkaar kort aan, zonder een woord te wisselen pakt hij mijn gezicht vast. Het duurt niet lang voor zijn ene hand afdwaalt naar mijn onderrug en de andere naar mijn nek. Ik heb mijn beide handen aan weerszijde van zijn nek en laat mijn vingers met het haar op zijn achterhoofd spelen. We zoenen elkaar. Eerst zacht, warm en lief. Als een verwelkomende groet. Maar al snel gaat het er harder aan toe. Ik voel hoe hij zijn verlangen amper kan bedwingen en hij zuigt op mijn lip, op mijn beurt bijt ik zachtjes in het zijne. Terwijl dit gebeurt draai ik rustig rondjes met mijn heupen op zijn schoot en voel hem tegen de achterkant van mijn bovenbeen steeds harder worden. Onze ademhalingen versnellen en als we stoppen met zoenen zie ik in zijn ogen de bevestiging van wat ik inmiddels voelde groeien; er zit geen druppeltje bloed meer in zijn hoofd en hij wilt mij van geilheid verslinden.

Let’s. Fucking. Go.

Terwijl ik mijn handen langs zijn bovenlichaam naar beneden laat glijden, zoekend naar de onderkant van zijn t-shirt, steek hij zijn armen omhoog om dit toe te laten. Nog voordat het shirt zijn lijf en mijn handen heeft verlaten, hebben onze lippen elkaar weer gevonden.

Ondanks dat dit een van mijn favoriete bezigheden is, wil ik graag naar dat vertrouwde plekje. Mijn plekje! Snel laat ik mijn gezicht afzakken om deze in zijn nek te nestelen. Het voelt fijn, veilig, maar de geilheid overheerst en ik begin hem hier speels te bijten. Shit, ik ben echt fucking geil. Zachtjes, maar duidelijk genoeg, hoor ik hoe hij hijgt en dit moedigt mij aan om met mijn tong het pad van zijn nek naar zijn oorlel en vervolgens naar zijn mondhoek te verkennen. Gelijktijdig sta ik op van de zittende positie en besluit met mijn tong een kaarsrechte lijn te trekken over zijn buik naar de rand van zijn broek. Om voor hem op de grond tussen zijn benen te gaan zitten. Ik zie dat het kruis van zijn broek strak staat en ik kan niet wachten om zijn keiharde pik tevoorschijn te halen.

Inmiddels heb ik het erg warm gekregen en trek ik mijn eigen jas en shirt uit. Zodra hij mijn zwarte doorschijnende bh ziet hoor ik hem zachtjes zuchten. “Ja, je hebt gelijk ook”, zeg ik en ik trek ook mijn bh uit. Terug naar het moment, langzaam maar zeker maak ik het knoopje van zijn broek los, af en toe met mijn vlakke hand wrijvend over, momenteel, het stijfste deel van zijn lichaam. Nog voordat ik besluit hem ook van zijn laatste kledingstukken te ontdoen kijk ik hem strak in zijn ogen aan, om me daarna te storten op het draaien van cirkeltjes met mijn tong over zijn onderbuik. In een speelse opwelling trek ik met mijn tanden de rand van zijn boxer een klein beetje naar beneden, om ook met mijn tong dit gedeelte te verkennen. Ondanks dat hij mij voor korte tijd mijn gang laat gaan, merk ik dat hij toe is aan het volgende item op het menu zodra hij zijn onderlichaam iets van de bank tilt, als teken dat ik ook de overgebleven kledingstukken klaar zijn om zich van zijn lijf los te maken. 

Bij het aanzien van de stijfheid van zijn prachtige pik, voel ik mezelf natter worden. “Het zou echt heel fijn zijn als je dat even kon voelen en proeven, maar eerst ga ik jou verwennen”, hoor ik mezelf zeggen, terwijl hij zijn hoofd achterover laat vallen en hoorbaar uitademt.  

Zachtjes duw ik zijn benen iets meer uit elkaar en begin hem te kussen van zijn knie steeds iets meer omhoog terwijl ik mijn best doe zijn pik niet aan te raken. Ik lik, kus en bijt zijn dij en zie soms zijn stijfheid bewegen. Oh man, daar wil ik van alles mee doen, maar alles op zijn tijd. En dus ga ik verder waar ik gebleven was; beweeg met mijn tong over zijn dijbeen en ballen naar de andere kant om hier hetzelfde te bewerkstelligen. Ik voel hoe zijn vingers, die zich zachtjes bovenop mijn hoofd hebben genesteld, zich van begeerte een beetje aanspannen, maar ik weiger nog even toe te geven aan mijn diepste verlangen om hem volledig in mijn mond te nemen.

Terwijl ik, vanaf zijn knie, mijn weg terug naar boven werk, pakt hij me bij mijn gezicht en probeert me te zoenen. Ik duw hem terug tegen de rugleuning van de bank, zodat mijn tong het parcour af kan maken. Met mijn tong draai ik cirkeltjes op zijn ballen, terwijl ik zijn keiharde pik in mijn hand neem en de zojuist gemaakte cirkeltjes met mijn duim probeer te reproduceren over zijn topje heen. Ik spuug op mijn eigen handpalm en smeer dit over zijn ballen heen alvorens ik er eentje in mijn mond neem. “Lekker. Lekker.”, hoor ik hem tegen zichzelf fluisterend uitbrengen. Niet veel later ga ik met het puntje van mijn tong vanaf de onderkant van zijn pik naar boven, nog voordat ik hem in mijn mond neem blaas ik zachtjes over zijn eikel heen.

FUCK. Ik ben nu wel echt geil en dus steek ik één hand in mijn eigen broek, terwijl mijn andere hand nog altijd stevig zijn pik vast houdt, kijk ik hem aan terwijl ik mezelf kort vinger. Nadat mijn hand weer de weg uit mijn broek heeft gevonden, steek ik mijn vingers in zijn mond. Ik vind dat hij wel even mag proeven wat hem straks te wachten staat. Volgens mij bevalt het hem wel, want binnen no-time probeert hij mij te zoenen. Ik geef me over aan het moment, want ik vind het geil om mezelf te proeven terwijl ik hem zoen. Het is zacht, warm, nat.

Ik kijk hem aan en laat me weer tussen zijn benen vallen, om vervolgens mijn gezicht zo langzaam doch zo ver mogelijk op zijn pik te laten zakken. Ik doe erg mijn best om het zo warm, zo zacht en zo nat mogelijk te doen. En weer brengt hij fluisterend een aantal woorden uit. Ik merk aan zijn hardheid en smaakt dat hij hier van geniet. Ik ook. Ik. ook. Het liefst zou ik hem nog dieper nemen, maar het lukt niet zo goed vanuit deze hoek, dus begin ik langzaam mijn hoofd op en neer te bewegen. Steeds iets sneller. Steeds iets harder. Steeds iets meer sloppy. Mijn speeksel zit werkelijk overal en ondanks de snelle bewegingen zie ik dat hij naar mij kijkt, het oogcontact probeert te behouden terwijl ik mezelf volledig uitleef op het onderste gedeelte van zijn lichaam.

Als mijn mond enkel nog zijn eikel omsluit, vouw ik mijn rechterhand om zijn schacht heen en begin gelijktijdig met mijn hoofd mijn hand op en neer te bewegen. Naast zoenen is een van mijn favoriete bezigheden is het simpelweg bekijken van zijn pik. Het is een mooie pik en die kom je niet altijd tegen, dus waarom zou ik er niet naar kijken? Nog glimmend van het speeksel haal ik hem uit mijn mond en aanschouw kort dit prachtige fenomeen. Ondanks dat ik dit nog uren kan doen, besluit ik zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond te nemen. De reflex die daarmee gepaard gaat kan ik helaas niet onderdrukken en de tranen schieten in mijn ogen. “Goed zo, schatje”, moedigt hij mij al lachend aan.

Om even bij te kunnen komen, besluit ik weer op zijn schoot te gaan zitten. We zoenen. Hij kijkt naar mij. Ik bloos. Nog voordat ik kan beseffen wat er gebeurt zit ik met mijn rug tegen de leuning van de bank en zweeft hij boven mij. Zijn groene ogen kijken me intens aan en hij zegt: “Het is tijd voor een goed gesprek…” We lachen beiden. Terwijl hij mij zoent voel ik zijn handen over mijn lichaam glijden. Het kietelt, mijn huid tintelt en als het aan mij zou liggen had ik hem nu tot het uiterste beetje in me genomen. Ook al staat het vast dat dit op een gegeven moment deze middag zal gebeuren, besluit hij dat ik nog even moet wachten terwijl hij mij zoent. Ik bijt wederom op zijn lip en terwijl zijn hoofd, voor korte tijd, een rustplek vindt in mijn nek, kreun ik zachtjes in zijn oor. “Fuck..”. Hij zoent mijn schouder en gaat vervolgens totaal op in het bespelen van mijn tepels met zijn mond. Ze worden steeds harder en ik voel hoe ik natter word. Hij voelt het ook, want inmiddels heeft zijn ene hand de weg in mijn broek gevonden en beweegt hij langzaam maar stevig zijn vinger over mijn clit heen.

Ik kreun nu iets harder en hij begin te lachen, een klein ondeugend lachje. Ik wil hem zoenen, maar hij zakt met zijn hoofd van mijn borsten naar mijn buik, kust mijn navel en trekt vervolgens mijn broek uit. Daar lig ik dan, naakt voor hem. Hij kijkt naar mijn lichaam en plots ben ik me erg bewust van de geilheid zowel het mijne als het zijne. Hij steekt zijn vingers in mijn mond en ik zuig er aan zoals ik net ook met zijn pik heb gedaan.

Als hij zijn vingers uit mijn mond haalt, trekt hij deze helemaal door tot aan mijn clit, spuugt er een beetje op en begint cirkeltjes te draaien terwijl hij het oogcontact probeert te behouden. Ondanks dat ik mijn best doe lukt het mij niet en ik sluit mijn ogen om te genieten van het moment. Mijn rug maakt een kromming en plots voel ik zijn natte zachte tong aan de binnenkant van mijn benen glijden, terwijl zijn handen hun weg naar mijn enkels hebben gevonden. Zo houdt hij mij stevig vast en speelt met mij. Ik bedenk wat die tong zo zal doen en ik voel weer een vlaag aan geilheid opkomen. Hij duwt mijn knieën nog wat uit elkaar en laat mijn enkels los. Zijn handen vinden hun weg naar mijn billen en hij trekt me een beetje meer richting zijn gezicht.

Ik haal diep adem en voel hoe hij zijn tong zich over mijn warmste en natste plekje heen beweegt. “Fuck, wat doe jij met mij?”, vraag ik. “Geniet er gewoon van”, beantwoord hij mijn vraag. Dat hoef ik me uiteraard geen twee keer te laten vertellen. Hoe langer hij likt, hoe harder ik kreun. Heel eventjes voel ik hoe hij zachtjes in mijn lip bijt en ik lach. Het voelt lekker en er gaat een tintelend gevoel door mijn lichaam. Hij pakt me nu stevig bij mijn billen vast en begint zachtjes te zuigen. Oh yes, my favorite part!

Het zachtjes zuigen stuurt een signaal door mijn lijf en mijn rug maakt wederom een kromming. Langzaam maar zeker begin ik mijn heupen te bewegen en voel hoe zijn mond dit toe laat. Ik kreun, geniet en voel hoe hij steeds iets harder gaat zuigen. Ik pak zijn hand vast en onze vingers raken in elkaar verstrengeld. Het voelt zo lekker, dat ik heel eventjes wens dat hier geen einde aan komt. Al genietend voel ik hoe hij de zuigkracht steeds iets hoger opvoert. Mijn ademhaling verzwaard en ik merk dat er niet veel meer voor nodig is om mij tot een hoogtepunt te brengen. Ook hij heeft dit in de gaten en stopt. Godverdomme! Ik kan het niet meer aan. Waarom stopt hij? Zijn gezicht is plots erg dicht bij het mijne en ik zie mezelf op zijn lippen liggen en in zijn baard schuilen, terwijl hij mij zoent proef ik mezelf. Zoet. Geil.

Hij nestelt zijn hoofd weer tussen mijn benen en begint meteen met het standje zuigkracht waar hij zojuist bij was gestopt. Ik kreun herhaaldelijk “niet stoppen!”. Inmiddels ligt een van zijn handen op mijn onderbuik en we voelen beiden hoe de schokken door mijn lichaam schieten. Dit is het moment. Tegen mijn orgasme aan wordt ik steeds stiller en probeer me te concentreren op het gevoel, de energie die door mijn lichaam schiet en ik knijp stevig in zijn linkerhand. Ik kom kreunend klaar, maar hij stopt niet. O my god, ik kan het niet meer aan en pak zijn hoofd vast. Hij laat zijn ondeugende lach zien en komt omhoog op me te kussen. “Je bent hier net iets te goed in..”, zeg ik plagend. Dit orgasme was zo heftig dat ik even een paar seconden de tijd nodig heb om er van bij te komen, in de tussentijd zie ik dat hij een condoom pakt en deze om zijn, inmiddels weer, keiharde pik doet.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s