Ricky

‘En zo is het plots een paar jaar geleden’, zegt hij terwijl ik op zeer korte afstand met mijn gezicht boven het zijne hang. Zijn normaliter heldergroene ogen zijn donker en kijken met een doordringende blik dwars door mijn ziel heen. De uitspraak doet een rilling over mijn rug lopen en ik beweeg mijn hoofd meermaals zijwaarts om de gedachten die ongetwijfeld zullen volgen van me af te schudden. Snel druk ik mijn ontblote bovenlijf tegen zijn borst aan en open mijn mond een stukje om hem te zoenen. Het is als vanzelfsprekend wanneer onze lippen elkaar raken. Zacht en lief streelt zijn tong langs de mijne en trekt hij met zijn tanden ietwat op elkaar aan mijn onderlip. Ik voel hoe de hand, die tot voor kort op mijn bil rustte, zich losmaakt en een weg vindt naar mijn gezicht. Zodra zijn vingertoppen mijn kaaklijn raken voel ik een siddering door mijn lichaam trekken. 

Het is nog geen week geleden dat ik mijn twijfels had of ik de H.I.I.T-groepsles, waarvoor ik hem had uitgenodigd, moest afzeggen. Gedurende de dag gierde de zenuwen door mijn lichaam. Waarom vraag je je af? Omdat hem zien mij altijd iets doet. Of dat positief of negatief is, ligt geheel aan de situatie en onze interactie. Het neemt me mee op een wolk of stort me van de afgrond het ravijn in. Volgens mij noemen ze dit spelen met vuur. Vol (zelf aangepraatte) goede moed stap ik op mijn scooter op weg naar de sportschool. Bij binnenkomst scan ik snel de ruimte om te concluderen dat hij nog niet is gearriveerd. Ik bestel twee drankjes voor na de les en loop vervolgens met gespannen passen naar de kleedkamer. Snel verwissel ik mijn “casual” (lees: mega stylish nieuwe jumpsuit) voor een meer zweet-vriendelijke outfit. Bij terugkomst in de hal zie ik hem al staan. De tattoos in zijn nek en op de achterkant van zijn benen. Alsof hij aanvoelt dat ik er ben, draait hij zich om en glimlacht naar me. ‘Ah, fuck’, mompel ik, terwijl ik terug glimlach en met een paar stappen voor hem sta. We omhelzen elkaar en ik herken zijn geur. Dit gaat nog eens mijn dood worden. Die glimlach. Mijn grote mond. Mijn overmoedige gedrag. Mijn zwakte (voor hem).

De les is zoals altijd fysiek uitdagend en aan het eind ben ik bezweet en gesloopt. Mega charmant, natuurlijk. We lopen de zaal uit en nemen plaats op de lounge stoelen tegenover elkaar om te genieten van onze welverdiende smoothies. Ik had verwacht erg zenuwachtig te zijn, maar zodra ik hem aan kijk, glijd dit allemaal van me af. Het gesprek valt geen moment stil en stiekem negeer ik dat stemmetje in mijn hoofd dat mij herhaaldelijk vertelt maakt dat dit heel dom is. Hij en ik. Samen. Om mezelf even wat tijd te gunnen, stel ik voor ons om te kleden. Hij kijkt enigszins verward bij het horen van mijn voorstel. Alsof ik de vanzelfsprekendheid van het moment verpest met deze onderbreking. Nadat ik me in de kleedkamer met trillende handjes heb aangekleed en enigszins heb gefatsoeneerd (lees: heb opgemaakt) loop ik terug naar de loungebankjes, waar hij in al zijn nonchalantheid zit te wachten. Na nog een drankje, wat welgemeende glimlachen en een fijn gesprek maken we aanstalte om te vertrekken. Bij het afscheid druk ik mijn lichaam tegen het zijne en hij drukt op zijn beurt een kus op mijn slaap. Het is een lief gebaar. Oprecht en teder. Geschrokken van mijn emotionele reactie, wens ik hem nog een fijne avond alvorens ik op mijn krakkemikkige tweewieler richting huis rijd. Na een kalmerende douche en diner, besluit ik hem nog een berichtje te sturen. ‘Bedankt dat je mee bent gegaan vandaag, ik vond het fijn om je te zien’, luidt het bericht. ‘Idem dito’, verschijnt er op mijn scherm. Ik geef aan hem toe dat ik erg zenuwachtig was voor vandaag. Waarna hij mij geruststelt dat het nergens voor nodig is en we beëindigen het gesprek.  

De rest van de week voeren we vluchtige digitale conversaties. Niets om over naar huis te schrijven. Kort bespreken we een thriller – momenteel te zien in de bioscoop – die cinematografisch erg indrukkend zou moeten zijn; als we de reviews mogen geloven. Het besluit om deze ervaring te delen is dan ook snel gemaakt. Zonder er erg in te hebben, vliegen de dagen en weken voorbij, waarin we weinig contact met elkaar zoeken. Of beter gezegd, waarin in ik weinig contact met hem op zoek. Uit angst om verkeerd over te komen, probeer ik met alles wat ik heb mijn impulsen te beheersen. Tot mijn eigen ongenoegen faal ik hier vaker in dan gewenst en ben ik een slaaf van mijn duidelijk onhandelbare brein. Zo ook deze zondagavond waarop ik hem attendeer dat de thriller aankomende week de laatste vertoningen doet op het witte doek in de hoofdstad. Het duurt niet lang tot we tot een overeenstemming komen om dinsdagavond dan eindelijk de daad bij het woord te voeren. En ondanks dat er nog zeker 48 uur overheen zullen gaan voor we elkaar zullen zien, voel ik de spreekwoordelijke vlinders oftewel letterlijke zenuwen door mijn onderbuik jagen. 

Ik kan er oprecht niets aan doen, maar deze man maakt mij zenuwachtig. Dinsdagmiddag is aangebroken en mijn hart schiet in mijn keel wanneer ik zie dat er een bericht van hem binnen komt. ‘Zullen we anders ervoor nog wat gaan eten?’, luidt de vraag. ‘Ja, is goed’, beantwoord ik. Mijn mond voelt kurkdroog aan bij het versturen van deze reactie. De uren die ik nog had, om me mentaal voor te bereiden, zijn inmiddels gehalveerd en 90 minuten later staat hij voor mijn deur. 

Tijdens het instappen van de auto is het mij niet ontgaan dat mijn handen lichtelijk trillen. We groeten elkaar met een vriendschappelijk kus op de wang en ik vraag hem hoe zijn dag is geweest. Na hem uit te hebben gehoord en tevens een zelfde soort vraag van hem te hebben beantwoord, stel ik uit automatische reactie hem nogmaals deze vraag, snel corrigeer ik mezelf door van onderwerp te wisselen. ‘Wat ben jij voor idioot?’, spreek ik mezelf, nog net niet hardop, toe. Hij zal nu vast doorhebben dat ik zenuwachtig ben. Inademen – uitademen, herhaal ik in stilte. Het restaurant is gevestigd aan de andere kant van de stad en tijdens de autorit merk ik dat mijn zenuwen kalmeren terwijl de tijd verstrijkt. Het gesprek vloeit en op sommige momenten wisselen we een vluchtige ondeugende blik met elkaar. 

Aangekomen bij het restaurant en onder het genot van een glas wijn hebben we een prettig en oprecht gesprek. Het voelt als eeuwen geleden dat ik op deze manier van zijn aanwezigheid heb mogen genieten. Het is fijn. We haasten onszelf door de gerechten heen – met in gedachte de starttijd van de film – en vervolgen de weg naar de bioscoop. Eenmaal gesitueerd met alle andere bezoekers (totaal zeven), ben ik compleet ontspannen en kan ik me niet meer voorstellen dat ik aan het begin van deze avond zo een last had van zenuwen. De film is qua verhaal een stuk zwakker dan ik had verwacht, maar desondanks bevat het een aantal onverwachte schrikmomenten. Geheel in stijl spring ik keer op keer weer bijna van mijn stoel, wat schijnbaar effect heeft op de lachspieren van mijn gezelschap. Hij laat dan ook geen gelegenheid onbenut om mij uit te lachen om de hoge geproduceerde tonen die gepaard gaan met mijn mini-hartaanvallen.

Na afloop bespreken we kort onze ervaring en komen beiden tot de conclusie dat het medium was, ietwat vergezocht, maar desondanks niet minder gezellig. Als een echte heer zet hij me weer thuis voor de deur af en nemen we afscheid met dezelfde begroeting als eerder op de avond; een kus op de wang. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik hem momenteel wel kan bespringen. Door de zenuwen, die zich toch plots weer manifesteren, heb ik er niet het lef voor en stap uit de auto. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan en merk dat ik toch iets beter ben met woorden dan met impromptu acties. Met een berichtje bedank ik hem voor vanavond en voeg ik er aan toe: ‘Heb je misschien zin om samen te slapen?’. Zonder te aarzelen zegt hij ja en nadat ik snel mijn spullen heb gepakt, rij ik naar zijn huis. 

Bij binnenkomst valt het meteen op dat het huis pikdonker is en voel ik de natte neuzen van zijn honden die mijn hand raken. Zijn stem begeleid me naar de slaapkamer. Zodra ik de deur open zie ik dat de kamer gloeit van het gele licht afkomstig van de tientallen waxine kaarsjes die aangestoken zijn. Compleet van mijn stuk gebracht ontdoe ik me van mijn jas en tas en ga op de rand van het bed zitten. ‘Ik weet dat jij dit wel leuk vindt’, zegt hij en ik weet niet wat ik moet uitbrengen behalve ‘ Ojajoh?’ met een glimlach op mijn gezicht. ‘Ja’, zegt hij zachtjes terwijl hij een stap dichterbij doet om zich over me heen te buigen en te kussen. De energie giert door mijn lichaam en de kriebels in mijn buik hebben zich inmiddels verhonderdvoudigd, maar dit is puur en alleen slapen, probeer ik mezelf nog voor te liegen. 

Het duurt niet lang tot hij voor mij het bed in stapt en met een opengeslagen dekbed een suggestie doet dat ik hem kopieer. ‘Alleen slapen…’, zeg ik nog speels, tegen zijn glinsterende ogen wanneer we knus en in een in-elkaar-gekrulde-positie tegen elkaar aan zijn gekropen. ‘Ja, alleen slapen’, zegt hij zo dicht tegen mijn mond aan dat we een adem delen. ‘Daarna’, fluister ik met mijn lippen lichtjes op de zijne en de lust overvalt me wanneer onze tongen elkaar raken. 

Met deze, van top tot teen getatoeëerde, man heb ik naar mijn idee toch redelijk wat mogelijke variaties op seks uitgeprobeerd. Liefdevolle en verliefde seks. Boze ruzie seks en vervolgens goedmaakseks. We-zijn-exen-dus-onpersoonlijke-seks. Ik-moet-je-nu-seks. Laten-we-iets-nieuws-proberen-seks. En fijn-dat-je-hier-weer-bent-seks. Ik heb zo een vermoeden dat we vanavond de laatste variant weer eens afstoffen en ermee aan de haal gaan. 

De aanrakingen, de zoenen, de blikken (en mijn vlinders) zijn zó intens dat ik mezelf er zo nu en dan aan moet herinneren adem te halen. Van in-elkaar-gekrulde knuffels en liefdevolle zachte zoenen, gaan we steeds meer richting de ik-moet-je-nu-seks. Waarbij we onze vingers dieper in elkaar huid proberen te begraven. Een beetje wrijven al snel niet meer genoeg is en ik het bijna uitschreeuw als hij me plaagt en just the tip tussen mijn schaamlippen naar binnen duwt. Ondeugend kijkt hij me aan en vraagt, enigszins, buiten adem ‘wat wil je?’. ‘Nou, een croissantje zou wel lekker zijn nu’, giechel ik terwijl hij zich langzaam steeds dieper in me laat glijden. Mijn mond maakt een O-vorm en produceert een soortgelijk geluid. ‘Weet je dat zeker?’, fluistert hij in mijn nek. ‘Laat’ *zucht* ‘maar’ *kreun* ‘zitten’ *slik*. 

‘Wat wil je?’, vraagt hij nogmaals. ‘Jou!’, zeg ik, waarna hij zich helemaal uit me terug trekt en met zijn kaarsrechte piemel diep in me stoot. My god, dat deed echt een beetje pijn, maar niet genoeg om hem te stoppen en we laten alle remmen los. 

Terwijl hij mij alle – letterlijke – hoeken van de kamer laat zien, door mij zowel liggend als zittend, op en tegen alle oppervlaktes verschillende posities laat aan nemen, probeer ik mijn balans te behouden terwijl hij steeds vaker en harder in me stoot. Eerlijk gezegd, is dat niet in met alle houdingen even makkelijk. Gelukkig heb ik hier te maken met een man die ook kan lachen tijdens de seks en we liggen in een deuk wanneer mijn hand wegglijd van de glazen schuifdeur en ik er met mijn hoofd nog net niet keihard tegenaan knal. Om dit op een ietwat veiligere locatie voort te zetten gaan we op samen op de rand van het bed zitten. Zachtjes wiegend op zijn schoot, met onze gezichten naar elkaar toe, hebben we een gesprek waar geen woorden aan te pas komen. Onze ogen, handen en lippen doen het woord en alles schreeuwt ‘ik heb je gemist’. Na een aantal minuten laat hij zichzelf achterover vallen op het matras en zijn handen begeleiden mij om dichter tegen hem aan te komen liggen. ‘En zo is het plots een paar jaar geleden’, zegt hij terwijl ik op zeer korte afstand met mijn gezicht boven het zijne hang.

Omdat we al enige tijd bezig zijn, laat een orgasme van zijn kant, niet lang meer op zich wachten wanneer ik mijn beste cowgirl moves op hem los laat. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan, terwijl hij zijn hoogtepunt bereikt en ik denk dat ik me in lange tijd niet zo verbonden heb gevoeld met een ander. Na de eerste vlaag van ontlading sluit hij zijn ogen en zijn ademhaling klinkt gejaagd. Als ik aanstalte maak om van hem af te stappen, pakt hij mijn bovenbenen vast en zegt: ‘Nee, nog heel even blijven zitten, alsjeblieft. Ik wil me nog even in je voelen.’ Zonder iets te zeggen, ga ik in op zijn voorstel en buig me dan voorover waarbij mijn borsten op zijn bovenlichaam rusten. Met mijn vinger draai ik kleine cirkeltjes in zijn haar en voel dat zijn ademhaling kalmeert naarmate de tijd verstrijkt. Zodra we ons van elkaar losmaken, stapt hij het bed uit om de waxinekaarsjes uit te blazen. Gehuld in een kamer vol gedoofde kaars lucht, gaan we in dezelfde in-elkaar-gekrulde-positie onder de dekens liggen.

Door deze turbulente avond, zeker gezien mijn emoties, duurt het niet lang voor ik mijn lichaam voel schokken en in slaap val. Gedurende de hele nacht blijven we als kauwgom aan elkaar geplakt en wanneer het ochtendlicht de kamer binnendringt merk ik dat ik het mega warm heb. Onze lichamen zijn plakkerig en bezweet en ik ben opgelucht als ik kort na mijn ontwaken zijn wekker hoor gaan. Zonder te aarzelen of te snoozen staat hij op, drukt een kus op mijn voorhoofd en verdwijnt in de en suite badkamer. Het kalmerende geluid van het water dat op de tegels klettert zorgt voor een roes in mijn hoofd en voor ik het doorheb, ben ik alweer vertrokken naar een andere dimensie. Ik ontwaak pas wanneer, mijn stukje kauwgom, terugkeert van het sporten en met iets te veel kracht de deur achter zich dicht duwt. 

Terwijl ik de slaap uit mijn ogen wrijf en probeer te beseffen op welk uur we leven, komt hij de slaapkamer binnen gestapt. Ik ruik zijn parfum – kruidig – en ben meteen klaar wakker. Op het moment dat ik de douche inspring, loopt hij naar de keuken om me wat privacy te gunnen en gooit daar wat groente en fruit in de blender voor een smoothie. Met een glas licht groene drab loopt hij de badkamer in en overhandigt mij deze onderwijl zijn ogen zich van top tot teen over mijn natte lichaam laten glijden. Ik zie dat dit lichamelijk effect heeft op hem, maar negeer het en bedank hem vriendelijk voor het ontbijt.

Aangekleed en wel zitten we samen op de bank te “genieten” van het ochtendjournaal, wanneer ik hem met mijn fris gepoetste tandjes een kus op zijn mond druk bij wijze van afscheid en mijn schoenen aantrek. Zijn honden staan bij de deur te kwispelen en na ook deze twee op toepasselijke wijze gedag te hebben gezegd, stap ik de woning uit en trek – met een laatste blik naar de bank en deze heerlijke man – de deur achter me dicht. Onder het wachten op de lift betrap ik mezelf op een glimlach rond mijn mond en besluit te genieten van het moment. Dit was hele fijne ik-heb-je-gemist-maar-ben-niet-meer-verliefd-op-je-ex-sex. Of houd ik mezelf nu voor de gek? 

Gepubliceerd op Glamour.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s