Drew

Met een vluchtige blik kijk ik van zijn heldere ogen naar het appartement waar ik nooit eerder geweest ben. We groeten elkaar niet. Hij steekt alleen zijn arm uit en wijst naar een deur in de muur tegenover de stoel waar hij in zit. Als ik deze opentrek zie ik dat het de badkamer is. Bij wijze van een knikje bedank hem, trek vervolgens mijn jas uit en gooi deze over de fauteuil bij het raam, waarna ik me terugtrek in de badkamer. 

Na deze lange dag van reizen en werken kan ik wel een warme douche gebruiken. De badkamer is zo klein dat ik snel vermoed dat ze het puntentotaal van de woning omhoog moesten krikken en de bezemkast hebben betegeld. Ik was mijn lichaam en haal er een snelle scheermes en scrubhandschoen overheen. Mijn gezicht laat ik watervrij, zonder “gezonde” blos – mede mogelijk gemaakt door MAC Cosmetics – en lichtroze zoenbare lippen voel ik me naakt. Met 10 minuten open in de deur van de badkamer en stap de leefruimte in waarna ik deze vul met de geur van mijn cacaoboter bodylotion. Slechts gehuld in een iets te kleine handdoek neem ik plaats op het bed. 

 Drew – de trotse eigenaar van de bezemkast-douche – ken ik al jaren. De manier waarop we elkaar hebben leren kennen is me niet volledig duidelijk meer, maar het was in groepsverband en het eerste gesprek vormde zich rondom de tips en tricks voor het aankopen van een vibrator. Even ter verduidelijking, deze kwamen van zijn kant en waren aan mij gericht. We lachten en dronken nog wat, waarna hij dit als een goede opening zag voor een vervolggesprek. Dit laatste vond plaats via het digitale smoelenboek en met de uitwisseling van een aantal links waar ik de beste pink rabbit kon kopen, was de toon gezet voor alle gesprekken en non-gesprekken die in de toekomst gevoerd zouden worden. 

De eerste keer dat we elkaar troffen was na mijn relatie. Het was welgeteld 10 dagen uit toen ik naarstig op zoek was naar een manier om mijn – inmiddels regelmatig bediende – seksuele behoeftes te stillen. Backsliding was geen optie en omdat ik me het gesprek van een aantal dagen geleden nog kon herinneren en daar stiekem non-stop aan had gedacht, stuurde ik het bericht: waar ben je en wat doe je?. Hij antwoordde binnen enkele minuten en na een zeer kort gesprek verscheen zijn adres in mijn scherm. Ik stuurde in ruil voor deze informatie mijn telefoonnummer terug en vertrok van huis. Twintig minuten later kwam ik verhit bij hem aan. In de tussentijd was de druk tussen mijn benen flink toegenomen mede mogelijk gemaakt door mijn fietszadel. Omdat we elkaar maar eens eerder hadden ontmoet voelde ik me plots een beetje ongemakkelijk om nu alleen met hem te zijn.  Hij stelde me op mijn gemak; zette een muziekje op en bood me naast een drankje ook een jointje aan ter ontspanning. ‘Nee, dankje’, reageerde ik beleefd. ‘Laten we maar gewoon doen waarvoor ik hier gekomen ben’, voegde ik er snel aan toe. Mijn reactie op gespannen situaties is er met twee benen gestrekt in te gaan en hij liet zich dit geen tweede keer vertellen. Met lange passen liep hij op me af en hield een aantal centimeter bij mij vandaan halt. Zijn ogen gleden over mijn lichaam heen en met een goedkeurende blik drongen zijn groene ogen dwars door mijn – opgewonden – ziel heen. Ik voelde me betrapt en wendde mijn ogen af. Op de achtergrond hoorde ik hoe The Internet het nummer Girl instartte en was blij verrast dat we enigszins dezelfde muzieksmaak hadden. Vooralsnog ging mijn hart als een gek tekeer en dit feit leek hem niet te zijn ontgaan. Ondanks dat we qua lengte amper verschillen – want ik discrimineer niet – had hij moeite mijn ogen nogmaals met de zijne te vangen en dus nam zijn hand het over. Met een klein tikje richtte hij mijn kin op en pakte mijn wang vast. De centimeters die zojuist nog tussen ons in stonden verdwenen als sneeuw voor de zon en zijn warme lichaam voelde gespierd aan. Terwijl hij zijn lippen ietwat van elkaar af hield, voelde ik de zenuwen door mijn lichaam gieren. Met klamme handjes pakte ik zijn heup vast en bewoog me nog iets meer naar hem toe. Zachtjes kuste hij mij en toen was het hek van de dam. De avond was gevuld met meerdere rondes, meervoudige & gelijktijdige orgasmes en een aantal foto’s en video’s die ik liever niet terug keek, maar hij me al te graag aan herinnerde dat wij deze hadden gemaakt. Het was duidelijk geworden dat we qua seksuele energie en voorkeuren erg aan elkaar gewaagd waren, maar je kan ook maar zo vaak op één avond een pussy-pounding nemen voordat je geen zin meer hebt. En dus na die bewuste woensdagavond werden we elkaars regelmatige bedpartner oftewel fuckbuddy. We spraken af met korte berichten, vroegen bij binnenkomst niet naar elkaars dag en ging over tot de orde van het moment. Elkaar opgeilen en vervolgens suf neuken. 

 Zo ook vandaag. Nadat ik plaats had genomen op het bed, deed ik mijn mond open. ‘Nieuwe spot, zie ik’, alsof dat niet al duidelijk was geworden uit het gewijzigde adres dat hij me toestuurde. ‘Bevalt het?’ Hij kijkt me enigszins verward aan en antwoordde dat het prima is voor een tijdelijke oplossing. Daarnaast lag deze woning pal  in het centrum van de stad en dus zat het met de locatie wel goed. ‘Ik zie dat je niet meer de moeite doet om ondergoed aan te trekken zodra je de douche uitkomt?’, merkt hij op. Uitdagend beantwoord ik zijn vraag, ‘Nee, de vorige keer heb je mijn string kapot getrokken, dus uit voorzorg heb ik alleen één van jouw handdoeken om, die mag je voor mijn part aan flarden scheuren’. Met een lichte twinkeling in mijn ogen schuif ik naar achteren op het matras totdat mijn rug de muur raakt. Quasi-nonchalant pak ik mijn telefoon erbij – die ik bij binnenkomst op het bed had gegooid – en begin mijn onbeantwoorde berichten te openen. ‘Wat je doet is niet eerlijk!’. ‘Wat is niet eerlijk?’ ‘Je hebt gezegd dat ik het eerste half uur alleen naar je mag kijken, maar nu je je benen een beetje spreid kan ik zo onder de handdoek kijken en ik weet niet of we dat gaan halen..’ ‘Tsja, als ik jou was zou ik toch maar eens mijn best doen, want de timer staat op 30 minuten, één aanraking voor die tijd en ik trek mijn kleren aan en vertrek weer’, maak ik hem duidelijk. De standvastigheid in mijn stem is het compleet tegenovergestelde van wat er tussen mijn benen gebeurt. Nog maar 24 minuten te gaan..

 ‘Oh.. Als je eens wist..’, begin hij zijn zin. ‘Zo, zo! Nu al praatjes, je hebt nog wel even te gaan’, val ik hem in de reden. Ondanks mijn stoïcijnse gezichtsuitdrukking laten zijn woorden mij niet koud en dus maak ik het mezelf iets comfortabeler en spreid mijn benen iets meer. Hiermee geef ik hem direct een goed uitzicht op hetgeen waar hij zich met 21 minuten volledig op mag storten. 

Dit moeten de aller-langzaamste minuten van mijn leven zijn, want de tijd lijkt inmiddels verdriedubbeld en de wegtikkende seconden lijken in protest te zijn. We wisselen een aantal blikken, ik zie de spanning in zijn broek toenemen. En voel gelijktijdig de opwinding van mijn lichaam en dan met name de nattigheid tussen mijn benen. Met een zucht richt ik mezelf op en probeer een andere positie aan te nemen wanneer het ingestopte hoekje van mijn handdoek losschiet en mijn bovenlichaam nu volledig prijsgeeft. ‘Oh, come on! Dit is echt oneerlijk!’, kermt hij uit. 

Ondanks het feit dat de verwarming op standje tropisch eiland in de woning staat te loeien, voel ik een vlaag van kippenvel over mijn lichaam trekken nu ik naakt onder de verlekkerde ogen van mijn fuckbuddy op het bed lig. Wederom probeer ik voor te laten komen dat dit mij koud laat, maar door het plotse verlies van mijn concentratie lukt het niet op de geopende berichten goed te beantwoorden en dus leg ik het toestel naast me neer. ‘Geniet je een beetje van het uitzicht?’, vraag ik plagend. De frons op zijn voorhoofd zet hij nog iets meer kracht bij en laat dan een lange diepe zucht uit zijn mond verdwijnen. ‘Hoe lang moeten we nog?’ Als ik een snelle blik op mijn toestel werp zie ik dat we nog 19 volle minuten te gaan hebben en dus besluit ik het hem nog iets moeilijker te maken. 

De vochtige handdoek die zich momenteel nog tussen het matras en mijn naakte lichaam bevindt trek ik er tussenuit en ik rust mijn hoofd op het kussen aan mijn rechterkant. Het ruikt naar wasverzachter en ik ben blij te merken dat hij zijn bed verschoond voor ik langs kom. Langzaam laat ik mijn handen van mijn gezicht naar mijn nek afglijden en vervolgens nog iets verder omlaag tot ze op mijn borsten rusten. Zonder mijn blik los te laten draai ik rondjes om mijn tepels en voel hoe ze stijver worden. Zijn ademhaling verzwaard en ik zie de rimpel op zijn voorhoofd nog dieper worden als hij ziet dat ik mijn ene hand nog wat lager laat zakken. Van mijn zij, naar mijn buik, over mijn heupen naar de binnenkant van mijn dijen, waarna ik deze ietwat uit elkaar duwen terwijl ik mijn hand er tussen leg. ‘Mag ik wel mezelf aanraken terwijl ik naar je kijk?’, vraagt hij mij. ‘Nee!’ ‘Oh, wat ben je streng vandaag. I like it.’ Wederom wisselt op de achtergrond de muziek en plots verandert er iets aan de vibe in de ruimte. De beladen lucht dikt aan en het bloed pompt zich met een rotgang door mijn lichaam, waardoor alles iets meer opgezet raakt. 

 De hand aan de binnenkant van mijn dijbeen begint onrustig te worden. ‘Ik wil dat je mij vertelt wat mijn hand(en) moeten doen’, vertel ik hem. Hij recht zijn rug en gaat er dan eens goed voor zitten. ‘Hoe lang hebben we nog dan?’ ‘Nog 16 minuten’, laat ik hem weten. ‘Ok, top. Dat is genoeg tijd om je goed op te warmen en daarna head first tussen je benen te duiken.’ De spanning fladdert door mijn lagere regionen en ik kan nu al niet wachten tot dit eeuwigdurende – zelf geïnitieerde – spel voorbij is zodat ik me door zijn tong en handen kan laten verwennen. ‘Eerst wil ik dat je je vingers langs je kutje haalt en deze vervolgens in je mond stopt.’ Ik doe zoals me wordt opgedragen en hij snuift hoorbaar zijn longen vol lucht. ‘Ok, ik wil je ook even proeven.’ En dus herhaal ik het proces en draai me vervolgens om zodat ik over het bed zijn kant op kan kruipen. Terwijl hij zijn mond opent zodat ik mijn vingers erin kan stoppen, bedenk ik me en stop ze in mijn eigen mond. ‘Oh, hier ga je straks voor boeten’, laat hij me weten. ‘Prima, kom maar door’, zeg ik zo stoer mogelijk. 

Nog 13 minuten te gaan en ik word gek van verlangen. Door de aanraking van mijn eigen vingers is het gevoel nog meer versterkt en dus weet ik van gekkigheid niet meer waar ik het zoeken moet. ‘Nu wil ik dat je je voetzolen tegen elkaar aan duwt, zodat ik je een goed kan bekijken. Daarna duw je je wijs-, en middelvinger naar binnen en houdt ze stil tot ik zeg dat je ze mag bewegen.’ De lol begint te verminderen naarmate mijn geilheid toeneemt. De timer zegt dat we nog 11 minuten te gaan hebben, maar ik weet oprecht niet of ik dit nog kan volhouden tot het startschot voor de wedstrijd luidt. Worth the challenge, denk ik maar, daarnaast wil ik de regels van mijn eigen spel niet breken. En wederom doe ik wat me wordt opgedragen. Eerst verplaats ik me iets meer naar het midden van het matras en laat me vervolgens achterover vallen, waarna ik een kussen pak en deze onder mijn hoofd schuif. Als hij me dan opdrachten gaat geven wil ik hem wel kunnen aankijken. Mijn ene been vouwt zich in een hoek en mijn andere been volgt kort hierna. De handelingen probeer ik zo langzaam mogelijk uit te voeren in de hoop dat de tijd hierdoor sneller zal gaan. Ik steek mijn vingers naar binnen en kijk hem aan met vragende ogen, maar hij geeft geen kick. In plaats daarvan staat hij op en loopt naar de keuken en schenkt zichzelf een glas water in. Waarna hij een sigaretje opsteekt en deze bij het raam oprookt. De minuten tikken voorbij en ik zie het getal op mijn telefoon steeds kleiner worden. Als ik mijn ene hand iets beweeg, komt hij voor het bed staan. ‘Wat heb ik gezegd? Pas bewegen als ik je hier toestemming voor heb gegeven.’ ‘Toestemming? Ben jij wel helemaal lekker?’, beantwoord ik hem. Ik weet dat het een spel is, maar ik begin inmiddels geërgerd te raken. Afgezien van het feit dat ik mijn geilheid niet mag adresseren, verwacht hij nu ook nog eens de touwtjes in handen te hebben. Nee, nee, zo werkt dat niet. En dus haal ik mijn vingers uit mijn vagina en kruip onder het dekbed. ‘Dat zijn strafpunten hoor, ik ga je zometeen net zo ver pushen tot je bijna komt en dan stop ik gewoon.’ ‘Dat zou je niet doen!’ ‘Is dat een uitdaging? Want dan ken je mij nog niet zo goed.’ Ik hou verder mijn mond en zie de timer nog op 1,5 minuut staan. Dus besluit ik alsnog mijn eerdere positie aan te nemen. Met mijn vingers diep naar binnen geduwd, commandeert hij mij nu met mijn andere hand draaiende bewegingen te maken om mijn clit. ‘Ik heb wel wat glijmiddel nodig’, zeg ik en hij kruipt over het bed naar me toe, opent zijn mond en stopt mijn vingers erin. ‘Zo! Probleem opgelost!’, laat hij me weten en ik doe zoals me wordt opgedragen. Langzaam draai ik grote cirkels en raak daarbij mijn zichtbaar en voelbaar opgezwollen schaamlippen aan. Maar dan gaat de timer af..

Drew schrikt op van het geluid, drukt de timer uit en beweegt zich weer naar zijn front row seat aan het einde van het matras. ‘Hoorde je dat? Belofte maakt schuld..’, zeg ik terwijl ik hem veelbelovend aan kijk. ‘Je weet dat ik altijd netjes mijn woord na kom, maar eerst wil ik dat jij jezelf klaar laat komen terwijl ik kijk.’ Ondanks de bemoedigende woorden voel ik me een tikkeltje ongemakkelijk. Mijn handen hebben de boodschap nog niet meegekregen en mijn vingers blijven de letter “O” voor orgasme draaien. 

Kort stop ik met het vingeren om het kussen onder mijn hoofd vandaan te trekken. Het gestaar van Drew maakt me zelfbewust en zenuwachtig. Het is niet alsof hij zijn aandacht op mijn gezicht richt, dus terwijl hij tussen mijn benen kijkt, kan ik mooi mijn ogen sluiten zoals ik altijd doe wanneer ik masturbeer. Voor mijn hand weer een weg naar beneden heeft gevonden laat ik deze over mijn borsten glijden naar mijn onderbuik en trek mijn benen op, waardoor ze ietwat in de lucht zweven. ‘O, dat ziet er wel heel goed uit’, brengt de verzwaarde stem van Drew uit. Ik weet – natuurlijk – precies welke bewegingen ik moet maken om mezelf zo snel mogelijk naar een hoogtepunt te brengen en ga dan ook aan de slag als ik door mijn eigen gekreun heen een geluid hoor wat ik kan niet kan plaatsen. Tussen mijn opgetrokken knieën kijk ik in de richting van het voeteneind, zie dat Drew zijn joggingsbroek heeft laten zakken en de hand aan zichzelf heeft geslagen. ‘Hé, dat was niet de afspraak..’ Hij verontschuldigt zich, maar stopt niet met zich af te trekken. ‘Als je niet stopt, dan stop ik’, maak ik hem duidelijk en hij steekt schuldbewust zijn handen in de lucht. Voordat ik mijn ogen weer sluit en verder ga, zie ik hoe zijn pik na wiebelt en moet stiekem een beetje lachen. Het duurt een aantal minuten, maar ik zit er inmiddels lekker in. Mijn zojuist geërgerde status heeft zich omgetoverd in geilheid en ik had niet verwacht dat ik het zo opwindend zou vinden mezelf aan te raken terwijl een ander naar me kijkt. Door de gejaagdheid in mijn gekreun is het Drew duidelijk geworden dat het niet lang meer zal duren. Wanneer ik mijn vingers net iets sneller beweeg, hoor ik Drew ‘STOP!’ roepen. Geschrokken staak ik per direct mijn werkzaamheden, maar het is al te laat – mijn orgasme heeft zich aan aangediend en dus kijk ik Drew kort aan alvorens ik mijn ogen sluit en deze sensatie over me heen laat komen. 

In de daaropvolgende seconden probeer ik bij te komen, wanneer ik voel dat het matras beweegt. Drew laat zich – inmiddels naakt – naast me vallen en verbergt zijn hoofd in mijn nek. ‘Fuck, ik had jouw vingers graag met die van mij vervangen’, zegt hij met een warme adem tegen mijn oor aan en ik voel de tintelingen direct door mijn lichaam schieten. Zijn tong speelt met mijn oorlel en het voelt zo lekker dat ik direct weer zin heb om door te gaan. De hand die op mijn onderbuik rust wordt vergezelt door die van hem en samen bewegen zij zich richting zijn kruis. Zijn keiharde pik vult mijn hand wanneer ik mijn vingers eromheen sluit. En met gesloten ogen ga ik op mijn zij liggen en beweeg langzaam mijn hand op en neer. Omdat het een beetje droog aanvoelt, spuug in mijn handpalm en ga vervolgens verder. ‘FUCK’, ik beschouw deze uitspraak als mijn persoonlijke cheerleader en begin sneller te bewegen als Drew me plots stopt. ‘Jezus, ben je serieus?.’

‘Ik kan niet meer wachten’, brengt hij mompelend uit, terwijl hij over me heen hangt om met één hand in de lade van het nachtkastje te rommelen en er vervolgens een condoom uit te toveren. Sinds jaren gebruik ik geen hormonale anticonceptie meer – want, hello to my psycho twin – en dus heb ik Drew op het hart gedrukt ten allen tijde deze vorm van plastic barrières in huis te hebben om te voorkomen dat zijn zwemmers sneller zijn dan mijn hersencellen en ik in de verleiding kom om dingen te doen waar ik later spijt van krijg – waaronder een tripje naar de drogist voor een misselijkmakend duur pilletje. Terwijl hij zich tussen mijn benen positioneert, scheurt hij onzorgvuldig met zijn tanden de zilverkleurige verpakking van het voorbehoedsmiddel stuk en rolt dan in rap tempo het condoom af. In mijn achterhoofd voel ik de lichte paniek over de ruwheid waarmee hij zojuist met het stukje latex is omgegaan, maar deze wordt al snel gesmoord door de lippen die zich hard op de mijne drukken en mijn mond openen om een ingang – voor zijn tong – te creëren. 

In de ideale wereld had ik nog iets langer toegewerkt naar het daadwerkelijk vullen van mijn vagina, maar door de intensieve opbouw – inclusief timer – is Drew wat ongeduldig en merk ik dat hij ietwat hardhandiger is dan normaal gesproken. Het is niet de eerste keer dat het er bij ons wat ruwer aan toe gaat – in de meeste gevallen wordt dit gedrag door mijn geilheid en woorden aangewakkerd – en dus denk ik er niet veel van en probeer me mee te laten slepen in het moment. Met een harde stoot duwt hij zich volledig bij naar binnen en uit mijn keel ontsnapt er een geluid dat tussen een kreun en een jammer hangt. Als ik eerlijk ben, voelde dit totaal niet prettig en zelfs pijnlijk, maar Drew lijkt zich van geen schuld bewust en interpreteert dit als een bevestiging om zijn pelvis wild te bewegen waarbij hij op hoog tempo in en uit mij pompt. Volgens mij heeft hij niet door dat dit niet – per se – chill is voor mij en dus probeer ik met mijn handen op zijn billen het tempo enigszins te controleren en hem iets af te remmen. Helaas, zonder succes. Inmiddels voel ik hoe mijn plas aan geil zich verruild voor woestijn droogte en elke stoot pijnlijker word. ‘Ik wil op je zitten’, probeer ik met een zo neutraal mogelijke stem uit te brengen. We doen een snelle wisseling van de wacht en binnen een paar seconden hang ik met mijn lichaam boven hem. Zijn mond omklemt mijn tepel en ik voel dat mijn opwinding weer wordt aangewakkerd. Als ik mijn rug recht merk ik dat hij te diep in me zit en laat me vervolgens weer voorover vallen. Met mijn bovenlichaam tegen zijn borst geplakt laat ik mijn heupen en billen een langzame twerk sessie uitvoeren, maar het duurt niet lang voor hij het tempo weer overneemt. Met zijn handen op mijn heupen houdt hij me vast en begint wederom op en neer te bewegen. Ik vraag hem ‘Yo, kan je daar even mee stoppen?’ ‘Ik heb gewoon zin om je heel hard te nemen’, antwoord hij op een vraag die geen antwoord vereist. 

Wederom switchen we van positie en vind ik mezelf met mijn kont in de lucht en gezicht in het matras gedrukt terwijl hij zich zorgvuldig van achter in me laat glijden. Net wanneer ik begin te genieten van de seks, voel ik hoe zijn hand mijn haar aanraakt en met een flinke vaart schiet mijn hoofd naar achteren. ‘THE. FUCK. AUW.’, mijn irritatie level is in een paar seconden gigantisch gestegen. Ergens hoor ik een sorry alvorens hij mijn hoofd los laat. Omdat ik me te ongemakkelijk voel om op te staan, laat ik hem – met mondelinge begeleiding – rustig toe mij te nemen. Als ik voel dat zijn stoten dieper worden – en langer duren om zich terug te trekken – weet ik dat het einde in zicht is. THANK GOD! De laatste seconden zijn gevuld met zijn snelle ademhaling en de kreunende uitspraak ‘fuck, ik kom’, waarna hij zich om mijn bovenlichaam heen vouwt. Ik strek mijn benen uit zodat ik plat op het matras kom te liggen en voel hoe zijn pik in mij verslapt. Als hij een paar minuten later besluit zich terug te trekken, weet ik niet hoe snel ik moet opstaan.

In de badkamer zoek ik mijn spullen bij elkaar, kleed me gehaast aan en kijk dan naar mijn weerspiegeling in het beslagen glas. Mijn make up zit – mede door de troebele glasplaat – overal en nergens, maar het boeit me vrij weinig, want in gedachten probeer ik de snelste manier te vinden om hier weg te komen. Zonder er erg in te hebben tikken de minuten weg en een kwartier later wordt er op de triplex deur van de betegelde bezemkast geklopt. ‘Eh, gaat het?’, vraagt Drew. ‘Ja, hoor. Kon alleen mijn string niet vinden’, lieg ik terug en weet meteen dat dit foute boel is. Zodra ik mezelf mentaal bij elkaar heb geraapt, haal ik de deur van het slot en loop naar de stoel waar ik eerder mijn jas op had gedrapeerd. Met grote passen loop ik richting de voordeur en kondig mijn vertrek aan, terwijl ik het beschermende laagje stof over mijn schouders hang. Als ik aan de hendel trek, merk ik dat de deur op slot zit. ‘De sleutel liggen op het tafeltje. Sorry. Gewoonte’, zegt Drew en ik gris het ringetje met drie bungelende sleutels van het houten blad af. Bij de eerste poging heb ik direct de juiste sleutel te pakken. Terwijl ik nog eenmaal achterom kijk zie ik Drew op bed liggen en weet dat dit de laatste keer is dat ik hem zal zien. ‘Bye’, zeg ik nog terwijl ik de deur achter me sluit en hoor aan de andere kant van het hout dat er nog wat gezegd wordt. Ondanks de opwindende momenten was dit een onprettige ervaring. We hebben oprecht leuke tijden gehad, maar deze avond betekent wel het einde van onze seksrelatie en dus is binnenkort weer tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe friend with benefits. 

Gepubliceerd op Glamour.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s